PROGRAM BICARA: MENGAPA UMMAH BERPECAH

Anda boleh nilai sendiri akan pandangan orang yang pakar dalam agama dan bukan pakar dalam membahaskan isu ini. Mengapa pakar psikologi tidak bahaskan isu ini dari sudut psikologi?

Komen dari pelawat: sehingga jam 1140 4 Sept 2012

  • Dr MAZA: Yang kata saya tak berkepentingan itu pun, dia tu pun entah-entah berpuluh-puluh kepentingan di belakang.

    Hasan Ali: *bunyi cengkerik*lamadeh911 6 hours ago 15 

  • dua2 ada hujah & pendekatan sendiri..tp umum boleh menilai pendekatan sapa yg nmpak matang dan membela semua pihak…ulasan Dr Maza jelas & berani, ramai yg lebih tertarik dgn fakta & hujah Dr Maza..semoga Allah rahmati kita semua… – Mohd Azri Sanusi 7 hours ago 13 

  • akibat terlalu banyak makan utusan dan tv3, jadilah melayu bengap macam ni – izalstar in reply to Aminnurain Jamaluddin (Show the comment) 15 minutes ago

  • hasan ali…merepek aje lebih – izalstar 16 minutes ago

  • tokoh ulama hadis vs tokoh aliran sekular=dr asri membuka minda golongan muda memahami islam dgn lebih luas….dato hasan ali menyempitkan minda n very belit belit ..terbaeek dr asri..SUBHANALLAH,ALHAMDULILLA­H,ALLAHUAKBAR….

    nawiekelisa 52 minutes ago

  • Stop heboh atas tiket bangsa. Islam untuk semua. Hasan sila betulkan perjuangan – ilmuhaq 1 hour ago

  • hassang akidah ni patut msk MIC je – bfkssj 1 hour ago

  • Ayuh sertai plan peralihan kuasa sistem khalifah. Pendaftaran dibuka sekarang – ilmuhaq 1 hour ago

  • ALHAMDULILLAH, ulasan yg bernas Dr MAZA – mujahidsunnah 1 hour ago

  • Perbezaan yang ketara antara Dr. Asri dan Hassan Ali. Knowledge Dr. Asri jauh lebih baik, penghuraiannya berdasarkan fakta yang jelas. Hassan Ali pula suka hujah dengan ayat pengulangan. Kalau dalam esei buat ayat pengulangan memang boleh fail sebab isi kurang. Gandingan ini kurang mantap. – nizamghazi 1 hour ago

  • Prof Asri berhujah penuh hikmah – neoshida 1 hour ago

  • bunga2 bahasa 100% – ygtertekan 1 hour ago

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: